Mainosvakka Oy/Tarramarketti toimitusehdot.

Nämä ovat Mainosvakka Oy/Tarramarketti verkkokaupan yleiset toistaiseksi voimassa olevat toimitusehdot. Viimeisin päivitys 30.1.2018.

Tilaaminen

Tilaaminen tai ostaminen Tarramarketti verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä. Asiakkaan rekisteröidyttyä, hänelle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana, joita hän voi jatkossa käyttää mm. tilaamiseen ja tilauksien seurantaan. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, että ulkopuoliset eivät saa tunnuksia haltuunsa. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla (asiakaspalvelu@mainosvakka.fi). Tuotteita voi tilata myös ilman käyttäjätunnuksia. Kun tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova. Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen esim. tuotteen tilapäisten saatavuusongelmien vuoksi.

Toimitus

Kaikki tuotteet toimitetaan Suomesta, Salon varastoltamme. Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tulee tehdä ilmoitus Tarramarketille, asiakaspalvelu@mainosvakka.fi. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta. 

Toimitusmaksu on 4,90 euroa/tilaus. Asiakkaan tulee tilausvaiheessa valita haluamansa toimitustapa, josta toimitusmaksun summa määräytyy. 

Toimitusvaihtoehtona on valittavissa Matkahuolto, Posti tai nouto Mainosvakan verstaalta Salosta

Normaali toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksesta (jos tuote on tilapäisesti loppu varastostamme, toimitusaika on 5-14 arkipäivää). Mikäli tilauksen käsittely kestää normaalia pitempään, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Kaikki yksityishenkilöiden tekemät tilaukset tulee maksaa tilauksenteko vaiheessa käytössä olevilla maksutavoilla. Mainosvakan omaa tuotantoa olevat tuotteet valmistetaan viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Palautukset

Sisustustarrat tehdään tilauksesta, joten niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Tilaustuotteet otetaan palautuksina vastaan ainoastaan, mikäli niissä on valmistusvirhe. Reklamaatioaika on 7 päivää tuotteen noudosta. 
Mikäli tuote on viallinen, ota yhteyttä p. 040-5875646 tai asiakaspalvelu@mainosvakka.fi. 

Verkkomaksut

Verkkomaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.